ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ενημερωτικό δελτίο

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τι στιγμή.

FLAMINGO ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ - 450ml - 14288

14288

Νέο

• Το αντισκωριακό & Λιπαντικό Flamingo περιέχει ειδικά συστατικά σιλικόνης, οπού με την εφαρμογή του δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στη μεταλλική επιφάνεια εμποδίζοντας την επαφή της με την υγρασία και τον αέρα, αποφεύγοντας έτσι την οξείδωση.
• Εφαρμόζεται ευρέως στην προστασία εξαρτημάτων ακριβείας, επαφών ηλεκτρικών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων σιδήρου και χάλυβα κλπ.
• Διεισδύει εις βάθος, χρησιμοποιείται για τη συντήρηση μηχανημάτων, εξοπλισμού, ηλεκτρικών εργαλείων και οργάνων ακριβείας.
• Μπορεί να σταματήσει το τρίξιμο από καρέκλες, τους μεντεσέδες των πορτών κλπ. προστατεύοντας ταυτόχρονα από την υγρασία, ώστε να αποφευχθεί η διάβρωση της επιφάνειας και να διασφαλιστεί η καλή απόδοση της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κιβώτιο: 24 τεμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες πληροφορίες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Η βαφή με βούρτσα και η εμβάπτιση είναι αποδεκτές για τη χρήση αυτού του προϊόντος.

2. ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ: Ψεκάστε πάνω στην μεταλλική επιφάνεια και στη συνέχεια βουρτσίστε, καθαρίστε με νερό μετά από 10-15 λεπτά.

3. ΜΕΤΡΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ: Ψεκάστε πάνω στην μεταλλική επιφάνεια, παρατείνετε το χρόνο που παραμένει το υγρό πάνω στη μεταλλική επιφάνεια και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Μια επιπλέον εφαρμογή είναι αποδεκτή.

4. ΕΝΤΟΝΗ ΣΚΟΥΡΙΑ: Πλημμυρίστε το σημείο με αντισκωριακό ή βυθίστε το σε ένα δοχείο μέχρι να καθαριστεί το στρώμα σκουριάς. Καλύτερη επίδραση θα επιτευχθεί με θερμοκρασία λιπαντικού στους 65 °C.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: