Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τι στιγμή.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία

Η AUTOLINE Α.Ε, αμιγώς εισαγωγική –εμπορική εταιρία, χονδρικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων, ιδρύθηκε το 1978 στην Θεσσαλονίκη, σε μια εποχή που ο χώρος αυτός είχε αρχίσει να διαφαίνεται και να παρουσιάζεται πολλά υποσχόμενος.

 Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια απ' τις πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της.

Η εταιρία εισάγει απ’ τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων, των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα – Κύπρο και Βαλκάνια.

Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή.

Η ειδική ομάδα marketing εξετάζει κάθε φορά τις ιδιαιτερότητες της αγοράς και του κάθε πελάτη χωριστά και ανάλογα προωθεί προϊόντα για την άμεση ικανοποίηση του.

Υλοποιώντας το επιχειρηματικό πλάνο, με βασικό άξονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών της αγοράς και με σύγχρονη ευέλικτη φιλοσοφία σε επίπεδα οργάνωσης και εξυπηρέτησης ,συνεχίζουμε το έργο μας & σας περιμένουμε,

στις ΝΕΕΣ ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις μας, 5000 m2,στο 3ον χιλ.Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών, έναντι Β’ Πύλης λαχαναγοράς.

  • Κορυφαία ποιότητα προιόντων
  • Άψογο σέρβις
  • Αποστολή παραγγελιών την ίδια μέρα

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

cms-img

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας

Σας περιμένουμε απο κοντά στο showroom 300 τμ για να δούμε μαζί τα προιόντα μας και το πως θα καλύψουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. Στις αποθήκες μας των 5.000 τμ, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε!

Είπαν για εμάς...

" Τεράστια ποικιλία και πολύ καλές τιμες. Συνεργάζομαι μαζί τους πολλά χρόνια και πάντα φέρνουν νέα και ανταγωνιστικά προιόντα για το μαγαζι μου

Αντώνης, πρατηριούχος, Πάτρα

"Είμαι ευχαριστημένος απο την AUTOLINE για τις τιμές και γιατι εισάγουν οτι νέο κυκλοφορεί στο εξωτερικό. Επίσης για τις αποκλειστικότητες τους με την καλύτερη ποιότητα στην αγορα."

Γιώργος, μαγαζί με βελτιώσεις αυτοκινήτων, Θεσσαλονίκη